رسانه اکتسابی
طی سال های اخیر با ورود شبکه های اجتماعی متعدد به فضای مجازی و موفقیت های چشم گیری که در جذب مخاطب داشته اند مفهوم رسانه تغییر کرده و بازتعریف شده است.
این روزها برای داشتن یک رسانه فعال وپویا که قادر به برقراری ارتباط با مخاطب باشد نیاز به صرف هزینه های هنگفت نیست.
با راه اندازی یک صفحه حرفه ای درفضای مجازی و مدیریت صحیح آن می توان یک رسانه اکتسابی رایگان داشت که به کمک آن مشتریان را جلب کرد. این روزها کاربران شبکه های مجازی به راحتی می توانند باورها، علایق، سلایق و محصولات دلخواهشان را با سایرین به اشتراک بگذارند. اگرشما بتوانید راهی پیدا کنید که تعداد بیشتری از افراد با شما آشنا شده و خدماتتان را بپسندند این شانس را دارید که توسط این افراد به سایرین معرفی شوید.
یکی از راهکارهایی که به شناخته شدن شما در شبکه های اجتماعی کمک می کند تولید محتوای تخصصی و هوشمندانه است.
یک رستوران دار هوشمند با به اشتراک گذاشتن محصولات و غذاهای خود به همراه توضیحات مورد نیاز کاربران می تواند مشتریان را جلب کند.
به این ترتیب تمام مشاغل و حرفه ها می توانند از ظرفیت بی نظیر و البته رایگان فضای مجازی و شبکه های اجتماعی استفاده کنند به شرط اینکه با نحوه عملکرد وسلیقه مخاطبان هرشبکه آشنا باشند.
هریک از شبکه های اجتماعی در بستر زمانی خاصی شکل گرفته و مخاطبان خاص و سلایق ویژه ای دارد دراین گزارش به کارکرد برخی شبکه های اجتماعی اشاره می کنیم.
فیس بوک
فیس بوک یکی از بزرگترین بانکهای اطلاعاتی جهان است که بیش از بسیاری کشورهای جهان جمعیت دارد. کاربر فضای سایبر برای برقراری ارتباط در فیسبوک هیچ گونه حد و مرزی ندارد. این شبکه به معنای تمام کلمه، تبدیل به کشوری مجازی شده است که در آن از تمامی نقاط دنیا مقیم پذیرفته می شود، ورود و خروج به این کشور مجازی نیاز به ویزا ندارد و هر انسانی تنها با داشتن ارتباط اینترنتی می تواند به این کشور راه پیدا کند. به جرأت می توان گفت اگر از کاربران داخلی و خارجی شبکه اجتماعی فیسبوک درباره ی جالب ترین و جذاب ترین بخش فیسبوک سوال شود امکان لایک از بیشترین طرفدار برخوردار خواهد بود. شمابرای جلب نظر مخاطبان فیس بوک می بایست توسط آنها پسندیده شوید.
گوگل پلاس
گوگل پلاس سیستم پسندیدن مطالب در گوگل است البته ازآنجا که گوگل پلاس متعلق به بزرگترین موتور جستجوی جهان یا همان گوگل است بنابراین مورد پسند قرارگرفتن توسط مخاطبان گوگل به معنای افزایش شانس دیده شدن توسط ربات های جستجوگرگوگل است. بنابراین جلب نظر مخاطبان گوگل پلاس اهمیت ویژه ای داشته و به مخاطب سنجی دقیق نیازدارد.
لینکداین
این شبکه اجتماعی با هدف توجه ویژه به مشاغل و تخصص ها طراحی شده و از این رو شما می توانید معروف ترین افراد حرفه خودتان را در این شبکه پیدا کنید. پسندیده شدن توسط حرفه ای ها هم اهمیت ویژه ای دارد حرفه ایها به عنوان کارشناسان و متخصصان حرفه شما نقش تاثیرگذاری برسایر اقشار جامعه دارند واگر شما بتوانید جایگاه خوبی در بین متخصصان حرفه خودتان در لینکداین پیدا کنید و با آنها تعامل برقرار کنید قطعا موقعیت های شغلی بهتری خواهید یافت.
توییتر
توییتر با محدودیتی که درجهت درج مطالب ایجاد کرده شما را ملزم به مختصرگویی می کند که برای مخاطب هم بسیار جذاب است. انتخاب درتوییتر وجلب فالوئرهای بیشتر به معنای ایجاد رسانه اختصاصی شماست که به کمک آن می توانید هرچیزی را که می خواهید به اطلاع مشتریان و طرفداران خود برسانید.
در کنار شبکه های اجتماعی مطرح امروز شبکه های اجتماعی مختص تلفن همراه مثل پینترست، اینستاگرام که مخصوص عکس طراحی شده وسایر شبکه های اجتماعی مخاطبان ویژه ای دارد که برای جلب نظرآنها می بایست از تکنیک های خاصی استفاده کرد.
درحال حاضر کشورهای مختلف دنیا از چین گرفته تا کشور خودمان شبکه های اجتماعی داخلی طراحی کرده اند که طرفداران خاص خودشان را دارند و می توانید از مزیت هم زبانی و مجاورت آنها استفاده کرده و مردم خودتان را به استفاده ازمحصولاتتان ترغیب کنید.
کارکرد شبکه های اجتماعی کشور هم ویژه بوده و برای استفاده صحیح آنها می بایست نحوه کارو فعالیت در آنها را بیاموزید.
حضور در شبکه های اجتماعی اگرچه رایگان بوده و می تواند کارکرد یک رسانه اکتسابی شخصی را برای شما و سازمانتان به همراه داشته باشد اما برای حضور حرفه ای در این شبکه ها می بایست با کارکرد وعملکرد آن به خوبی آشنا شوید و همچنین هوشمندانه عمل کنید به این ترتیب می توانید بدون صرف هزینه های هنگفت تبلیغات و اطلاع رسانی صدای خود را به گوش مخاطبان برسانید.
منبع :