برای برند شدن چگونه رفتار کنیم یا چه راهی را پیش بگیریم؟
برند یک نام، اصطلاح، علامت، نشان یا طرح یا ترکیبی از این هاست که برای شناسایی کالاها یا خدمات فروشنده یا گروهی از فروشندگان و متمایز کردن این کالاها یا خدمات رقبا به کار می رود.
برای تبدیل شدن به یک نام آشنا و محبوب در بین مشتریان و عموم جامعه لازم است برنامه مدونی طراحی شود و همچنین آنچه ارائه می کنید هم، از کیفیت لازم برخوردار باشد.
تلاش برای برندسازی در ایران به عنوان یک اصل اساسی به جز چند مورد محدود چندان برنامه ریزی شده نبوده و با آزمون و خطا همراه بوده است. درحالی که برند های مطرح در سراسر جهان برای ایجاد تصویر ذهنی مناسب در ذهن مخاطب مدت ها زمان می گذارند و در مسیر موفقیت این فرآیند هزینه های هنگفتی می کنند.
برای تبدیل شدن به یک برند موفق می بایست درابتدای مسیرمخاطبان خود و بازار هدف را به خوبی بشناسید و با نقاط قوت وضعف آن آشنا شوید. سپس آنچه که قرار است به آنها ارایه کنید ارزش گذاری کنید و مشخص کنید که چرا به آن نیاز دارند؟
برای آن منظور کافی است یک شعار متقاعد کننده طراحی و ترسیم کنید. سپس تصویرمناسبی از خودتان ارایه کنید، تولید محتوای تخصصی بیطرفانه بهترین روش برای تصویر سازی مناسب در بین مخاطبان است.
تولید محتوای تخصصی با کیفیت و استاندارد بالا، به شکلهای مختلف متن، عکس و ویدئو از راهبردهای اصلی تیم برندسازی است. راهبرد دیگر درجهت ارایه تصویر مناسب از برند، توانمند سازی مشتری و مشتری مداری است که با خلق ارزشهایی مانند خلاقیت و نوآوری، کار گروهی، جذب نیروی شایسته و سختکوشی حاصل می شود.
اولین گام می بایست در طراحی مدل تجاری، به تولید محتوای غنی و مفید و به زبان ساده و ملموس که باعث جذب هرچه بیشتر بازدیدکنندگان سایت وافزایش طرفداران برند می انجامد تمرکز یابد. شاید بتوان گفت تولید محتوای تخصصی و بیطرفانه که مورد استقبال کاربران قرار گیرد، مهمترین عاملی ایست که یک برند را به موفقیت نزدیک می نماید. همچنین پس از موفقیت یک برند، لازم است بر روی کیفیت محتوا تأکید کنیم و این هدف را ادامه دهیم تا جایگاه خود را حفظ نماییم.
شما باید راه معرفی و بیان خودتان را پیدا کنید و دقیقا برند خود را همانگونه که هست معرفی کنید. فیدبک گیری از مخاطب و برقراری ارتباط با مشتریان در این مسیرنقشی حیاتی دارد .
نشاندادن تخصص شما باید در بستر تولید محتوا در هستهی فعالیتهای برندسازی صورت پذیرد. از ابراز دیدگاههای خود نترسید و سعی کنید بر اشتراکگذاری دانش خود تمرکز کنید. از انواع رسانهها مانند وبلاگ، وبسایت و شبکه های اجتماعی و ... برای تولید محتوای خود استفاده کنید.
به این ترتیب ارتباطات موثری برقرار خواهید که حفظ آن دشوارتر از ایجاد نمودن آن به نظر می رسد و نیاز به کارو تلاش فراوان دارد.
منبع :