شبکه های اجتماعی | لینکدین
لینکدین نیز همچون سایر شبکههای اجتماعی دیگر از قبیل فیسبوک، اینستاگرام، گوگل پلاس و ... دارای بخشهای مختلفی است که در هر قسمت نیز اصطلاحاتی قرار گرفته است. افرادی که برای اولین بار به این شبکه وارد میشوند، ممکن است به دلیل عدم آشنایی کافی با اصطلاحات، توانایی کار با این شبکه را نداشته باشند و در نتیجه از ادامه دادن و یا فعالیت در آن امتناع ورزند. در اینجا به بررسی بخشهای مختلف و اصطلاحات لینکدین میپردازیم.
1- Home
خانه یا Home جایی که هنگام ورود به لینکدین باز میشود. این صفحه شامل محتوا و مطالبی است که توسط دوستان به اشتراک گذاشته میشود. در انتهای هر مطلب نیز جایی برای ابراز نظر (Comment) قرار گرفته است و در کنار آن واژه LIKe که به منظور تایید مطلب میباشد. کلیک بر روی این قسمت به معنای تایید مطلب میباشد. علاوه بر این، در قسمت Comment میتوان از نظرات سایر کاربران نیز اطلاع پیدا کرد و سطح اطلاعات خود را افزایش داد.
2- Profile
در قسمت پروفایل، مشخصات شخص قرار گرفته است که در هنگام عضویت تکمیل شده اند. مشخصات، شامل نام و نام خانوادگی، تابعیت، تحصیلات، رشته تحصیلی، مهارتهای شغلی و ... می باشد. همچنین بارگذاری تصویر بر روی پروفایل در این قسمت انجام میشود. پروفایل قابلیت تغییر دارد و میتوان آن را بروزرسانی نمود.
3- Connections
در قسمت ارتباطات یا Connections میتوان با سایر کاربرهای شبکه لینکدین ارتباط برقرار نمود. همچنین میتوان از طریق Connections، کسانی را که پروفایل ما را مشاهده کرده اند را بررسی نمود. در کنار پروفایل هر یک از بازدیدکنندگان، قسمتی به نام Tag قرار دارد که با کلیک بر روی آن میتوان فرد مورد نظر را به عنوان دوست پذیرا شد. Message و more نیز در کنار تگ قرار گرفته که از طریق انها میتوان با دوستان دیگر ارتباط برقرار نمود.
4- Jobs
در قسمت Jobe، کادری قرار دارد که در آن محل کار را مشخص میکنیم. در زیر کادر، سایر شرکتها و مشاغل دیگر قرار گرفته اند که بر اساس علاقه و استعداد میتوان آنها را تگ نمود.
5- Interests
در قسمت Intereste شرکتها، گروهها، پالسها قرار گرفته اند که عضوی از لینکدین هستند و در این شبکه فعالیت دارند. از طریق تگ کردن میتوان با آنها ارتباط برقرار کرد.
6- Messages
در قسمت سمت راست، بالای صفحه Message قرار دارد که از طریق آن میتوان با دوستان به گفتگو نشست.
7- Notifications
در کنار پیام رسان، Notifications قرار دارد که تمامی رویدادهایی را که در غیاب ما رخ داده است را اطلاع رسانی میکند. از جمله کامنتهایی که دیگران در رابطه با مطالب ما و یا سایر مطالبی که ما در مورد آنها نظر داده ایم را اطلاع میدهد.
8- Add connections
در قسمت Add connections میتوان سایر اعضای لینکدین را مشاهده کرد. در این قسمت، افرادی که ممکن است ما آنها را بشناسیم، قرار دارند. معیار لینکدین برای معرفی این افراد، ایمیلهایی که بین ما و این افراد رد و بدل شده، مد نظر میباشد.
9- Account & settings
در قسمت Account & settings میتوان پروفایل را تنظیم نمود از قبیل تغییر زبان، تغییر رمز عبور، مدیریت مشاغل و ... . همچنین در صورت تمایل میتوان از لینکدین خارج شد که این کار با کلیک بر روی قسمت sign out صورت میگیرد.
منبع :