تکنیک های جدید سئو دو محور اصلی دارند یکی مخاطب محوری و دیگری محتوا، درگذشته تمرکز سئو بر لینک های خارجی و کلمات کلیدی بود اما این روزها و با توجه به نظارت های دقیق گوگل و ربات هایش برمطالب باید از شیوه های جدید استفاده کنید.
اولین اصل تولید محتوای سایت اختصاصی و جذاب است بعد از آن اجازه بدهید مخاطبان در سایت مشارکت داشته باشند مطالب شما را با دیگران به اشتراک بگذارند و یا اینکه نظرات خودشان در مورد نوشته های شما را مطرح کنند.
گوگل در الگوریتم های جدید خود بر روی بهترین محتوا برای کاربران تاکید کرده است. در واقع گوگل مایل هست با این روش 30 درصد ترافیکی که از موتورهای جستجوی می روند را به سمت موتور جستجوی خود هدایت کند.
بنابراین اصل اول و اساسی برای بهینه سازی هر وبسایتی افزایش کیفیت محتوا و جذابیت متن، عکس، ویدئو و به طور کلی محتوای مطالبی است که منتشر می کنید.
نویسنده هم اهمیت دارد! درآینده نزدیک گوگل برای نویسنده هم رنک قائل می شود و آن را ارزش گذاری خواهد کرد.
علاوه برموارد ذکر شده شما باید با مهارت و جذابیت محتوا کاربر را ترغیب به گذراندن وقت بیشتری در وبسایتتان بکنید هرچه میزان حضورکاربران در سایت شما افزایش پیدا کند رنک سایتتان هم بهبود خواهد یافت.
از قدرت شبکه های اجتماعی غافل نشوید، مدت ها از پدیده شکل گیری شبکه های اجتماعی گذشته و بخش عظیمی از طرفداران اینترنت حد اقل در یکی از شبکه های اجتماعی عضو هستند پس نمی توان از این ظرفیت غافل بود.
شیوه لینک گذاری و انتشار مطلب در شبکه های اجتماعی با نگارش مطلب در سایت متفاوت است سعی کنید این اصول را فرابگیرید و از این ظرفیت نهایت بهره را ببرید.
سئو نهان آینده بهینه سازی وب را متحول می کند چرا که به کاربران اجازه می دهد وبسایت محبوب خود را ارتقا دهند و دموکراسی اینترنتی به بهترین شکل رعایت خواهد شد.
به این ترتیب کاربران هستند که ارزش و جایگاه سایت و مطالب شما را تعیین خواهند کرد. بنابر این تولید آگاهی الکترونیکی با هدف جلب رضایت مخاطب می بایست هدف نهایی شما باشد. برای دستیابی به این هدف شما باید "استراتژی محتوا" داشته باشید.
از حدود سال ۱۹۹۰، اصطلاح «استراتژی محتوا» به صورت جدی رواج یافته است. راشل لاوینگر در کتاب «استراتژی محتوا: فلسفه اطلاعات»، بحث استراتژی محتوا را به نوعی، یک طراحی خلاقانه برای معماری اطلاعات میداند. به شکلی که ساختمانی زیبا و جذاب و کاربردی، از محتوای قابل استفاده و در دسترس بنا شود. نخستین و ساده ترین تعریفهای استراتژی محتوا، این حوزه را به فضای وب محدود دیدند.
روبرت اشتریبلی، استراتژی محتوا را کشف و جمع آوری، ایده پردازی، اجرا و نگهداری همه انواع اطلاعات دیجیتال (شامل لینک، برچسب، ویدئو و ...) میداند. مارک اوبراین، در کتاب «وبسایتی که کار میکند [یا شاید بهتر باشد ترجمه کنیم: وبسایتی که به درد میخورد!]» استراتژی محتوا را تا این حد ساده و فنی تعریف میکند: داشتن برنامه برای اضافه کردن محتوای سایت تخصصی منحصر به فرد و قابل فهرست شدن در موتورهای جستجو به صورت منظم.
تولید محتوای الکترونیکی که برگرفته از واژه E-Content است به معنای ارائه مطالب در بستر اینترنت با استفاده از فناوری های نوین چندرسانه ای می باشد. در این راستا با توجه به در دسترس بودن اینترنت، می توان برای آموزش نیز بهترین استفاده را از این ابزار برد.
البته تولید محتوای سایت کار هرکسی نیست و نویسنده باید اصول نگارش، ویرایش و انتقال مفاهیم را بداند و به درستی بکارببرد. بنابراین درانتخاب نویسنده مطالب سایتتان دقت کنید و کیفیت مطالب را دائما بررسی کنید.
منبع :