آیا می دانید به چه کسی کپی رایتر گفته می شود ؟
پس از طراحی وب، تامین مطالب مفید و با کیفیت گام بعدی محسوب می شود که دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد زیرا به عنوان یک پل ارتباطی میان بازدید کنندگان و مدیرسایت محسوب می گردد. شخصی که به عنوان تولید کننده محتوا در بازه های زمانی مشخص مطالبی را منتشر می کند نویسنده وب نامیده می شود و برای اینکه بتواند در کار خود موفق باشد لازم است که ویژگی های زیر را داشته باشد :
- آگاهی بر شکل درست هر کلمه برای اینکه بتواند محتوایی عاری از هر گونه غلط املایی بنویسد
- مسلط بودن بر موضوع و داشتن اطلاعات صحیح و تخصصی در آن مورد
آیا هر نویسنده ی وب می تواند یک کپی رایتر باشد؟
کسی که با آگاهی از دانش نگارشی و بازاریابی محتوا، این دو را با هم ترکیب می نماید تا بتواند محتوایی اثر بخش و مناسب نیازهای بازدید کنندگان به وجود آورد، به گونه ای که خواننده پس از مطالعه ی متن به بخشی از سوالات خود رسیده باشد. فردی که سعی دارد نوشته ی خود را به گونه ای نگارش نماید که پس ازمورد مطالعه قرار گرفتن توسط بیننده کمترین نقطه ی مجهول در ذهن وی باقی مانده باشد و تحت تاثیر قرار گرفته باشد. کپی رایتر قبل از نگارش کانتنت نیازمند تسلط کامل بر این موضوع است که مخاطبان وی چه کسانی هستند و به چه مواردی بیشتر علاقه مند هستند. با در نظر گرفتن این موارد متن نوشته شده می تواند حس کنجاوی یا پرسشگری مخاطب را برانگیخته و موجب گردد تا فرد ترغیب به مطالعه محتوای آن صفحه از سایت گردد. یک نویسنده ی وب سعی می کند مطالب مفید و غیر تکراری و منطبق با نیازهای کاربران اینترنتی بنویسد.
کپی رایتینگ و ارتباط آن با محتوا
- ترکیب نمودن خلاقانه ی کلمات با یکدیگر در یک متن در حالی که انسجام و مطابقت موضوعی آن حفظ گردد.
- استفاده از اثر گذار ترین و درست ترین عبارت و عناوین برای معرفی کامل محصولات یا خدمات.
- اطلاع رسانی دقیق به بازدید کننده ی وب سایت از طریق محتوایی که آگاهانه نوشته شده است.
- انتخاب هوشمندانه و مناسب کلمات و عبارت مطابق با نیازمندی های مخاطبان
موارد بالا، نکات مهمی هستند که یک نویسنده ی وب باید رعایت نماید. برخورداری از دانش کپی رایتینگ یکی از توانمندی های لازم برای یک نویسنده ی وب می باشد. لذا شناخت دقیق مخاطبان یک کسب و کار می تواند به عنوان یک سرنخ به شخص تامین کننده ی محتوا کمک می کند تا با ایجاد بهترین مطالب با خوانندگان ارتباط برقرار نماید، به گونه ای که ترغیب به خرید، برقراری تماس و یا انجام دادن آن کاری شوند که یکی از اصلی ترین اهداف راه اندازی آن سایت بوده است. نوشتن عنوان مناسب برای محتوای صفحه، استفاده از تصاویر اصلی و فرعی مرتبط با موضوع، اطلاع رسانی کافی و دقیق از ویژگی های یک متن است که توسط کپی رایتر نوشته می شود و زمانی سودمند واقع خواهد شد که بتواند توجه مخاطب را جلب نماید و او را به سمت انجام کاری مشخص هدایت نماید برای مثال در فروشگاه های آنلاین مهمترین هدف دعوت کاربر به انجام خرید اینترنتی است و اولین لازمه ی آن جلب اعتماد بازدیدکننده می باشد و می توان با استفاده از بیان اطلاعات دقیق و به کارگیری عکسهای واضح در محتوای صفحه ی مربوط به هر محصول این حس را در وی به وجود آورد.
کاربردهای کپی رایتینگ محتوا
یکی از موارد استفاده ی کپی رایتینگ در زمینه ی بازاریابی، فروش اینترنتی می باشد که با ایجاد زمینه ی لازم برای جلب توجه مخاطب، از طریق ایجاد محتوای باکیفیت و مفید، می توان تعداد بازدید کنندگان یک سایت را افزایش داد و این روش بسیار سود مند تر و ماندگارتر از روش تبلیغات اینترنتی پرهزینه می باشد.
کاربرد و تاثیر دیگر کپی رایتینگ به موتورهای جستجو و SEO ربط پیدا میکند بدین صورت که با تجهیز نمودن یک سایت به مطالب صحیح و جذاب و متناسب با هدف اصلی، صفحات وب مورد توجهی موتورهای جستجوگر قرار میگیرند و این یکی از عوامل تاثیر گذار بر افزایش بازدیدکنندگان می باشد و هر بیننده می تواند در ایده آل ترین شرایط تبدیل به یک مشتری وفادار گردد. یک کپی رایتر با آگاهی از اصول بازاریابی و شناخت مخاطبان یک کسب و کار، می تواند بهترین و متناسب ترین محتوا را تولید نماید.
منبع :